Rob-B-Hood (2006)

rob-b-hood

En kidnapping går galt, og det ender med at Thong og hans kompanjong må ta seg av en baby.

Jackie Chan er tilbake, og denne gangen er det en baby i sentrum. Jackie Chan spiller Thong som er en gambler, og han skylder penger overalt. Han lever av å begå innbrudd, og han ser sitt snitt når en av hans gamle venner lover store penger hvis Thong og hans partner blir med på et innbrudd. Thong blir lurt til å kidnappe en baby, og oppdragsgiver er barnets bestefar. Kidnappingen går galt, og hjernen bak kidnappingen blir arrestert. Thong og hans partner må ta seg av barnet til deres partner blir sluppet fri, og det blir mange forviklinger underveis.

Når jeg hørte om Rob-B-Hood, kan jeg ikke si at jeg akkurat jublet. Jackie Chan har blitt veldig kommersiell, og stuntene er ikke så spektakulære lenger. Er det en person i verden som har fortjent den suksessen og statusen som han har i filmbransjen, så er det Jackie Chan. Han trenger ikke å gi oss fans de store stuntene lenger, og det er samma pokker om han bruker vaier. For jeg og andre Jackie Chan fans som har vokst opp med filmene hans, vil ikke se Jackie Chan bli skadet alvorlig. Han har fått nok skader, og han har bevist nok. Jackie Chan er en dyktig skuespiller, dyktig regissør, dyktig stuntmann, dyktig sanger og en dyktig manusforfatter. Tror ikke det er mange andre som kan matche dette.

Rob-B-Hood er en helt grei film. Den er sukkersøt, og er det en ting Jackie Chan kunne ha spart seg for, var det å løpe rundt i rosa skjorte. Jackie Chan er matcho. Menn i rosa klær er ikke matcho. Rob-B-Hood har ikke de store stuntene, men det er noen scener som er imponerende. Ellers får vi et hyggelig gjensyn med Yuen Biao som spiller en politimann. Han får ikke mye skjermtid, men Jackie Chan og Yuen Biao braker løs i en liten scene. Når det gjelder den scenen, har Jackie Chan resirkulert gammelt materislle. Nesten alle hovedpersonene blir samlet i en liten leilighet når Yuen Biao kommer på besøk. Da blir det forviklinger. Scenen er prikk lik den i Project A II, men den er ikke like god.

Rob-B-Hood har en spilletid på over to timer, og det er for langt. Filmen skulle ha vært trimmet ned til rundt 100 minutter. Nå så jeg den utvidede utgaven, men jeg tror ikke den ermye lengre enn kinoutgaven. Jeg mener det skiller bare noen minutter. Ro-B-Hood har for mange scener som trekker ut, og jeg følte at handlingen gikk rundt i sirkler uten å komme noen vei. Det blir rett og slett for mye repetering.

Ikke forvent deg en ny New Police Story som ga oss Jackie Chan tilbake. Rob-B-Hood er en sukkersøt og kommersiell film fra Jackie Chan. Det sier sitt når han løper rundt i rosa skjorte for å vise oss sin feminine side. Det er slåsskamper her, men de er ikke spektakulære. Jackie Chan fokuserer ikke så mye på kampsport her. Det merkes godt når Jackie Chan bestemmer seg for å ikke være supermann.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.