I Give It a Year (2013)

I give it a year

Et ektepar som har vært gift i ni måneder begynner å stille spørsmål ved ekteskapet. Begge møter to personer som de faller for, men samtidig prøver de å holde på ekteskapet. Men er dette ekteskapet verdt å redde når begge to begynner å misslike hverandres væremåte?

I Give It a Year er en film med masse energi, det er en ganske frekk film der karakterene snakker ekkelt til hverandre hele tiden. De fleste av karakterene avskyelig, det er bare to karakterer som jeg vil kalle normale personer.

Problemet med filmen er at karakterene ikke holder kjeft. De snakker og snakker hele tiden, og halvparten av humoren er ganske dårlig. Det mest latterlige er at mennene i filmen får all skylden for de dårlige ekteskapene. Kvinnene er hurper, mennene sier bare dumme ting og oppfører seg som apekatter. De vet jo ikke så mye, spesielt om de skal ta på seg en ytterjakke når de skal ut.

Den beste og mest morsomme skuespilleren i filmen er faktisk Anna Faris. Jeg liker vanligvis ikke denne skuespilleren, kanskje det er fordi rollene som hun vanligvis spiller er under henne. Hun er veldig morsom og søt i I Give It a Year. Jeg har nok vært for slem og hard mot henne.

I Give It a Year er ikke den beste romantiske komedien, men den har sine øyeblikk og Anna Faris stjeler showet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.