Now You See Me (2013)

now you see me

Magi og tyverier.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

En politimann er ute etter fire magikere som stjeler penger fra banker og rikmenn mens de står på scenen. Politiet har ingen bevis som kan føre til arrestasjoner, for de fire magikerne er alltid fem steg foran politiet.

Now You See Me er en av de største overraskelsene i filmåret 2013. Filmen tjente gode penger på kino, dette ble en publikumsvinner som sjarmerte veldig mange. Jeg gledet meg mye til Now You See Me, men satt litt skuffet igjen.

Filmen er underholdende, men den har sine problemer, det er spesielt manuset og karakterene som er veldig dårlig skrevet. Karakterene har ikke noe personlighet, de blir raskt introdusert i filmen der de har sine spesielle egenskaper, men etter det handler det mest om politiets jakt på å bevise på at disse fire står bak tyveriene og at det kanskje er en femtemann som er mesterhjernen som står bak det hele.

Jeg klarte ikke å bry meg om karakterene, jeg tror heller ikke det er poenget med denne lette popcornfilmen. Fokuset ligger på magikerne og deres triks, og politiet som er ute etter dem hele tiden. Men blir filmen spennende? Nei, Now You See Me går hele tiden på skinner, den byr ikke på noen overraskelser.

Tiden står aldri stille, men underveis blir det veldig lett å gjette hvem som er den femte personen som trekker i trådene. Og når filmen er ferdig følte jeg heller ingenting. Ja, dette er en lett popcornfilm, men etter min mening for lett. For har filmen gjensynsverdi? Nei, det mener jeg at den ikke har. Jeg kommer bare ikke over de tomme og uinteressante karakterer som man møter i Now You See Me.

Now You See Men er en film for hele familien, men du kan glemme å byr deg noe som helst om de usympatiske karakterene man møter.

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: /10

Bildet er klart, men fargene er litt over alt når kontrollen av lyset blir for dårlig. Fargene blir veldig grøtete i enkelte scener. For å si det enkelt, bildet er kjedelig å se på, det er så livløst og kjedelig.

Dialogen er klar. Lydsporet imponerer aldri helt, jeg savnet mer bredde og luft. Lydsporet klarer aldri å fylle opp rommet, det er først og fremst de tre høyttalerne i front som får mest å jobbe med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.