Dexter: Season 7 (2012)

dexter season 7

Den mørke hemmeligheten ser dagens lys.

Søsteren til Dexter vet endelig brorens mørke hemmelighet, hun tok ham på fersken i den siste episoden i den forrige sesongen når han drepte en slem mann. Vil hun angi ham, eller vil hun beskytte ham?

Nå har virkelig luften gått ut av ballongen. De fire første sesongene var svært underholdende og spennende, men fra sesong fem så har pila pekt kunne en vei, og det er nedover. Kreativiteten er borte vekk, hele sesong syv går på en kjedelig tomgang uten fremdrift og nerve.

Den syvende sesongen byr ikke på noen overraskelser. Det mest interessante er å se den dumme søsteren til Dexter forsøke å avvenne sin bror fra i å drepe andre mennesker. De første episodene består for det meste av en stirrekonkurranse mellom bror og søster.

Kjærlighetsforholdet mellom to seriemordere er ikke interessant i det hele tatt. Den som stjeler showet i den syvende sesongen er Ray Stevenson. Han er herlig kald og karismatisk, han stjeler hver eneste scene han er med i. Jeg elsker den mannen, den tøffe jævelen!

Men gnisten og den store dramatikken er borte vekk. Sesongen mangler nerven som var der de første fire sesongene. Det blir også litt for mange historier her. De fleste er ikke interessante i det hele tatt. Spesielt den tomme og generiske historien om politimannen som forelsker seg i en stripper. Herregud, finn på noe mer originalt da!

Legg merke til hvor tomme og identitetsløse de fleste karakterene har blitt. Gnisten er borte vekk, de har blitt identitetsløse zombier. Det er ganske bra gjort med tanke på hvor lang tid serien har brukt på å bygge dem opp.

Nei, nå av er jeg lei av hele Dexter. Jeg håper at han blir tatt, får en giftsprøyte og dør en sakte død. For dette er en karakter som ikke fortjener mer enn fem sesonger. Jeg gleder meg ikke i det hele tatt til den siste sesongen. Jeg tror jeg brukte rundt tre uker på å se ferdig den syvende sesongen. Det er ikke et kvalitetstegn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.