Boomerang Family (2013)

boomerang family

Vi følger en dysfunksjonell familie som lever under samme tak. Noen av dem bærer på mørke hemmeligheter som vil få se dagens lys, og da er det store spørsmålet om familien vil holde sammen.

Boomerang Family starter lovende når den introduserer de forskjellige karakterene i filmen. Men underveis finner man ut at Boomerang Family ikke har så mye nytt og spennende å fortelle. Dette er en tradisjonell sørkoreansk dramakomedie med usympatiske karakterer man ikke bryr seg om.

Mot slutten så sporer filmen helt av skinnene, ikke overraskende blir det gangstere og litt vold før det hele er over. Filmen blir feig mot slutten, og alt ender selvsagt godt for alle karakterene. Hvorfor ikke by på noen overraskelser i det minste?

Boomerang Family er en svak film om familiebånd og selvsagt forsoning. Men underholder den? Nei, det gjør den ikke da den er ganske tom og som sagt, karakterene er virkelig ufyselige alle sammen. Koreanere altså, de er noen harde typer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.