Identity Thief (2013)

identity thief

Stjålet identitet.

Bilde: 2.35:1
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

En familiemann får et problem når en kvinne stjeler hans identitet. Nå må han finne kvinnen og bringe henne tilbake slik at politiet kan arrestere henne. Det blir selvsagt ikke lett, og det er flere personer som er ute etter denne kvinnen.

Regissør Seth Gordon fikk sitt store gjennombrudd med den fantastiske The King of Kong, og etter det har han laget kun generiske komediefilmer som har gjort det bra når det gjelder inntjening. Nå er han tilbake med en ny komediefilm der vi finner Jason Bateman og Melissa McCarthy i hovedrollene.

Jeg fryktet at Identity Thief ville være nok en komediefilm som ville by på vulgært språkbruk og ikke noe særlig mer. Men dette er faktisk en ganske vanlig komediefilm som er en halvtime for lang. Det var bare deilig å slippe den jævla banninga som Superbad startet. Etter den filmen har ikke komediefilmer blitt helt de samme igjen.

Jeg lo godt to-tre ganger, og jeg kjedet meg aldri. Men spilletiden er for lang, og filmen bommer totalt med de emosjonelle scenene da kvinnen virkelig er ufyselig, men filmen forsøker å få seerne til å føle sympati for en person som skaper store problemer for uskyldige mennesker. Men dette forventet jeg, så den biten kom ikke som noen overraskelse.

Identity Thief er en grei komediefilm for hele familien. Se for deg den fantastiske filmen Planes, Traines & Automobiles, da vil du få en grei filmopplevelse, bare at Identity Thief ikke er i nærheten av den klassikeren. For der Planes, Traines & Automobiles føltes ekte ut, så føltes Identity Thief bare ut som en generisk komediefilm fra Hollywood uten sjel. Men som sagt, vi slipper den jævla banninga hele tiden og skuespillerne gjør jobben sin.

Bilde: 8/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 4/10

Som de fleste komediefilmer er bildet mykt, dødt og har matte farger. Men det er klart, det er det viktigste.

Dialogen er litt ujevn. Den er i mange scener hul og for høy slik at den blir uklar. Det er en biljakt her som høres veldig bra ut der alle kanalene blir brukt. Da imponerte lydsporet meg, det ble så mye bedre med trykk og varme.

Ekstramateriell:
Gag Reel (1 minutt)
Alternate Takes (5 minutter)
The Making Of Identity Thief (17 minutter)
Scene Stealing – Capturing The Humor Of Identity Thief (8 minutter)
The Skiptracer´s Van Tour (4 minutter)
Luis The Gas Station Attendant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.