Snitch (2013)

snitch

En idiot av en sønn.

Bilde: 2.35:1
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Når sønnen til John Matthews blir arrestert for besittelse av narkotika som påtalemyndigheten mener er for videresalg, gjør John Matthews en avtale med påtalemyndigheten at hvis han hjelper dem med å arrestere noen personer og beslaglegge et større parti med narkotika, så vil sønnen få redusert fengselsstraffen sin betraktelig. Dette er selvsagt risikabelt, problemene blir større når ting går litt for lett og plutselig så er det meksikanske kartellet inne i bildet.

Det største problemet med Snitch er den svært simple dramaturgien. Jeg brydde meg ikke om den ufyselige og idiotiske sønnen som blir arrestert. Han er så dum at det er helt utrolig at man ikke kunne forandre litt på manuset. Det er synd at vi ikke fikk sett når han ble banket og herjet med av noen andre medfanger. Det hadde vært jævla deilig! For en idiot!

Historien er veldig generisk, og karakterdybde er det svært lite av. Dialogen er elendig når karakterene skal forsøke å formidle følelser. Da hjelper det heller ikke å ha en jævla fele som jeg tror hele tiden var i bakgrunnen. Filmmusikken tar aldri en pause så vidt jeg kan huske.

Snitch er spennende der man forventer at den skal være spennende. Man vet selvsagt utfallet av en film som dette, for filmen er veldig forutsigbar. Man ser ikke akkurat en dyp film. Dwayne Johnson sparker ikke like mye ræv som han pleier å gjøre. Jeg liker Dwayne Johnson som skuespiller, men han passet ikke i denne rollen siden han er en actionstjerne. Rollen skulle bli gitt til en mer puslete skuespiller som f.eks. Kristoffer Joner. Men han hadde vel røpet seg etter noen få minutter med sin usikkerhet.

Snitch er verdt å se en gang, men den har ikke så mye mer å tilby etter den ene gangen.

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart som dagen er lang, og det er skarpt. Snitch ser veldig bra ut på Blu-ray Disc.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet er luftig med mye bredde og detaljer kommer godt frem. Jeg savnet litt mer bass i enkelte scener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.