He Was a Quiet Man (2007)

he was a quiet man

En mann i psykisk ubalanse blir kontorets helt når han skyter og dreper en kollega som begynner å skyte og drepe sine andre kolleger. Han faller også for en kvinnelig kollega som ble lammet under skytingen. De finner tonen, men hvor lenge vil denne idyllen vare for den mentalt ustabile mannen?

He Was a Quiet Man er en grei film, men det er ikke en film folk flest vil se da den brenner sakte og handlingen vil sikkert ikke fange interessen til så mange der vi følger den mentalt ustabile mannen som faller for en lammet kvinne. Forholdet mellom de to er selvsagt det mest interessante filmen har å tilby. Man får vondt av begge personene, og man vet at dette her vil ikke ende så bra for en av partene.

Skuespillerne er gode, spesielt er Christian Slater solid som den ødelagte mannen som blir herset med hele tiden. Han er ekkel å se på, det gjør at han forsterker inntrykket med at karakteren er i psykisk ubalanse.

He Was a Quiet Man er en smal liten film for de mest filminteresserte, og kanskje de som husker hvor sjarmerende Christian Slater var i sin tid. Den byr på uro og en viss sorg, for man får vondt av protagonisten og hans tunge og ensomme hverdag. Den får deg også til å bruke de små grå, for den har en overraskelse på lager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.