Maximum Conviction (2012)

maximum conviction

En pupp verdt mange penger.

Et fengsel blir angrepet. Angriperne er ute etter en kvinne med en verdifull pupp, men i veien står en hard og skallet mann, og en feit mann med hår formet som en flat hjelm.

Filmer som Maximum Conviction er filmer man kun setter på når man ikke har lyst til å se kvalitetsfilmer. Dette er en tom og generisk actionfilm der kuler og eksplosjoner er hovedingrediensene kombinert med tøffe mannfolk som redder dagen og som stikker av med billige tøser.

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke å se en ny film med Steven Seagal etter at jeg så en film for mange år siden som gikk rett på DVD, det var en råtten film! Alle filmene til Steven Seagal går rett på DVD, men jeg følte at jeg måtte torturere meg selv litt i dag med å se en film der Steven Seagal og Steve Austin spiller heltene. For et mareritt!

Steven Segal ser ut som en italiensk kjøttbolle med hår på. Han er bare ekkel der det ser ut som håret hans er laget av tusj, og han er en skam for kampsport, jævla kjøttbolle! Kameraet jobber mer enn Steven Seagal i nærkampene, bare for å skjule stuntmannen han bruker. Alle som elsker fribryting og Steve Austin, ønsker nok at mannen hadde talent som skuespiller. Det har han ikke, han er en stiv robot uten karisma som skuespiller.

Mennesker som ser filmer som Maximum Conviction vet hva de går til. Man ler og hygger seg med den elendige dialogen og stereotypiske karakterer uten personlighet og egentlig uten motiv. Actionscenene er ikke mye å skryte av. Igjen, de fleste vet hva de vil få se i en lavbudsjettfilm som dette med to utbrente skuespillere. Valget er ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.