Zombieland (2009)

zombieland

Til helvete med indianere og deres kulturskatter!

Dette var en film jeg så frem til. Det er en morsom film med glimt i øyet, men jeg satt igjen litt skuffet. Handlingen er ikke mye å skryte av, filmen føltes tom ut. Det er ingen handling å spore i denne actionkomedien som har en genial start som resten av filmen ikke klarer helt å følge. Alt er bare moro i Zombieland, det er en film om ingenting.

En ting jeg ikke helt skjønte var at zombiene nesten ikke tålte noe. Regelen er at man må skyte zombier i hodet for at de skal dø, eller hugge av dem hodet. I Zombieland holder det med noen skudd i brystregionen og mageregionen. Skal dette være zombier eller virusinfiserte mennesker som vi finner i 28 Days Later? Dette irriterte meg.

Vi har to gode skuespillere i Woody Harrelson og Abigail Breslin, men det er kun Woody Harrelson som bemerker seg. Jesse Eisenberg er en Michael Cera-kopi, bare litt kjedeligere. Det hadde vært bedre å brukt Michael Cera, eller Patrick Fugit som jeg liker svært godt. Jesse Eisenberg blir bare kjedelig med sin personlighet og utseende. Emma Stone er på det jevne, men hun har fremdeles veldig mye å bevise.

Zombieland er en film om ingenting. Et skikkelig mål og mer spenning hadde ikke skadet. Jeg savnet også mer vold, blod og gørr. Jeg tror rett og slett jeg satt med for høye forventninger når jeg satte meg ned i godstolen. For selv om jeg ble underholdt, var det en ganske tom film jeg så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.