Bad Company (2002)

bad company

Når en CIA-agent blir drept under et oppdrag, får CIA tak i hans tvillingbror, Jake Hayes, som ikke visste at han i det hele tatt hadde en bror.

Bad Company ble aldri den store suksessen. Filmen har egentlig et merkelig radarpar som består av Anthony Hopkins og Chris Rock. Man merker raskt at kjemien mellom de to ikke helt er der. Chris Rock fungerer greit her, og etter å ha sett Bad Company er det synd at han ikke ble brukt istedenfor Chris Tucker i Rush Hour-filmene med Jackie Chan i hovedrollen. Chris Tucker og Chris Rock har begge to jævlige stemmer som skjærer en langt inn i ryggmargen, men Chris Rock er mye morsommere enn Chris Tucker.

Filmen klarer å holde spenningen ganske lenge, og ikke minst er det noen artige scener med Chris Rock her. Det som dreper filmen er når Jake Hayes får besøk av kjæresten til hans avdøde bror. Tempoet blir brått stoppet i disse scenene, men når det endelig er over så skyter filmen fart igjen. Actionscenene er ikke spektakulære, den beste actionsekvensen filmen byr på er biljakten som er bra laget.

Ikke forvent deg noen ny Lethal Weapon-film, for kjemien er ikke der mellom Anthony Hopkins og Chris Rock. Men filmen er spennende, og Chris Rock har noen perler som får en til å humre litt. Bad Company er en grei film totalt sett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.