Alpha Dog (2006)

alpha dog

My son was murdered over $1200.

Alpha Dog er basert på sanne hendelser. Man finner mange gode og kjente skuespillere i Alpha Dog. Emile Hirsch, Shawn Hatosy, Ben Foster, Anton Yelchin, Justin Timberlake, Bruce Willis og Sharon Stone. En imponerende rolleliste, og man vet allerede når filmen starter at skuespillerne vil ikke være det svake leddet i Alpha Dog.

Selv om Justin Timberlake er en grinebitter i virkeligheten kan det virke som, leverer han en knakende god rolletolkning i Alpha Dog. Han har levert gode rolletolkninger i filmene han har medvirket i der han har spilt en skikkelig drittsekk. I Alpha Dog får han både spilt en drittsekk, og en person med samvittighet. Han takler denne rollen meget bra. Shawn Hatosy er en kar jeg oppdaget nylig i Nobel Son. Jeg trodde han var yngre, men det viser seg at fyren er 38 år! Ser virkelig ikke sånn ut. Anton Yelchin er et navn det er verdt å merke seg. Han var fantastisk i Charlie Bartlett, det samme er han i Alpha Dog der han spiller en uskyldig rollefigur man ikke kan misslike.

Store avsløringer følger i dette avsnittet. Alpha Dog er som sagt basert på sanne hendelser om en ung gutt som ble drept pga. brorens narkogjeld. Alpha Dog bygger opp rollefigurene godt, man kjenner rollefigurene bedre og bedre utover i filmen. De aller fleste er noen blåste idioter. Tittelen sier sitt, enkle mennesker som følger og gjør alt lederen sier. Jeg hater mennesker som ikke eier ryggrad, og det er helt for jævlig å se henrettelsen mot slutten av filmen. Jævla feige personer, og jeg ble glad når gjerningsmannen fikk dødsstraff. Jeg håper også hjernen i denne gjengen fikk det samme. La dem lide noe så jævlig, pin dem!

Alpha Dog er en velspilt film som kunne vært 15 minutter kortere. Den engasjerer og er velspilt, men fryktelig vond å se på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.