Borderland (2007)

borderland

Tre venner tar en liten guttetur over til Mexico. Det burde de ikke ha gjort, for man kødder ikke med meksikanere som dyrker voodoo!

Borderland har ikke fått gode kritikker på IMDB av vanlige brukere, men det er noen av de større nettsidene som har grøssere som sin spesialitet som anbefaler denne filmen. Etter å ha sett Borderland så stoler jeg ikke lenger på disse sidene. De aksepterer litt for mye av det dårlige.

Borderland starter relativt bra med et godt og brutalt drap, men så begynner selve historien om de tre vennene og da starter nedturen. Det skjer nesten ingenting i hele filmen, og når man har pint seg gjennom 80 minutter og venter på finalen, så er det hele så tafatt og patetisk at jeg nesten ikke har ord. Jeg forventet mye blod og gørr, og hva skjer mot slutten? Skuddvekslinger!

Filmen er kjedelig, kjedelig og atter kjedelig. Det skjer ingenting, og filmen har heller ikke nerve. Det Borderland server oss er elendige skuespillere, og en mexikansk narkobaron som driver med voodoo, for da blir narkotikaen usynlig. Ærlig talt.

Jeg gir ikke denne filmen bunnkarakter, for skal jeg først gi karakteren 1 til en film skal den være like horribel som I Know Who Killed Me. Jeg har nesten sluttet med å gi karakter 1 etter å ha sett I Know Who Killed Me. Borderland er uansett en drittfilm, og den fortjener 2 i karakter. Det er det ingen tvil om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.