Bill (2007)

bill

They want to shoot an elephant. Who the fuck wants to shoot an elephant?

Bill har en helt grei rolleliste. Aaron Eckhart, Elizabeth Banks, Jessica Alba og Timothy Olyphant. Noen er bedre skuespillere enn andre, Jessica Alba sier egentlig sitt. Aaron Eckhart er en skuespiller jeg alltid har hatt sansen for. Han er god som Bill. Han har nådd bunnen, og vil videre i livet sitt. Men hva skal han gjøre når han stadig møter veggen?

Filmen byr ikke på de store latterkulene, men den har noen morsomme og sjarmerende scener. Bill er en hyggelig film som ikke gjør mye galt. Det den mangler er et ekstra gir. Bill er det man kaller en trygg film som aldri tar noen sjanser, den serverer ikke noe nytt. Det er en helt ok film å se på en kjedelig søndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.