Big (1988)

big

It’s a glow-in-the-dark compass ring. So you don’t get lost.

Big er en film mange sikkert satte pris på når de var unge. Jeg har aldri helt skjønt greia med Big, jeg har gitt den mange sjanser, men den fungerer rett og slett ikke. Jeg så den kino, og jeg fant ikke filmen sjarmerende da heller, jeg ble bare litt flau over den fjollete og sjarmløse protagonisten. Tenk å våkne opp og du oppdager du er Tom Hanks, snakk om nedtur!

Tom Hanks leverer en av sine dårligste rolletolkninger etter min mening. Når jeg var 13 år gammel, hadde jeg ikke mentaliteten til en 7-åring. Tom Hanks er ikke 13 år i Big, han oppfører seg mer som en 7-åring eller en litt evneveik person. Jeg satt i stolen min der jeg ble rød i ansiktet, for det er så mange pinlige scener i Big. Hva pokker er poenget med Big? Hva er det folk ser i denne filmen som jeg ikke selv ser? Hva faen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.