Dazed and Confused (1993)

dazed and confused

The older you get, the more rules they are going to try and get you to follow. You just gotta keep on livin’, man. L-I-V-I-N.

Dazed and Confused er ikke en film med mye handling, men det er uansett en pokker så underholdende film som gjør ting på sin måte. Her følger vi unge mennesker som er ferdig på skolen for sommeren, og da skal det selvsagt festes. Men den planlagte festen går til helvete, og de vet ikke helt hva de skal gjøre. De kjører rundt og finner på faenskap mens de venter på at en fest skal settes i gang.

Her er det alkohol, dop, musikk og unge mennesker som blir med de store gutta på tur. Jeg ble overrasket over mangelen på sex, for det pleier å høre med. Alle har vi vært unge, og de fleste kjenner seg igjen i Dazed and Confused. Man er ung og dum kun en gang i livet, og Dazed and Confused viser oss dette på en troverdig måte. Her lever man i nuet, før man blir en slave i et system når man blir voksen.

Dazed and Confused er en herlig film om det å være ung og dum. Nyt det mens du kan, for etter det blir du normalt sett en slave, og etter det venter kisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.