Day Zero (2007)

day zero

Tre kamerater som alltid har vært gode venner glir fra hverandre da alle tre blir innkalt til militærtjeneste. Den ene av dem er stolt av at han kan tjene sitt land, den andre gjør alt for å slippe militærtjenesten og den tredje er bare forvirret.

Day Zero tar opp et aktuelt tema, men selve historien og rollefigurene ødelegger mye. Det skjærer seg allerede når man ser på rollelisten. Elijah Wood og Chris Klein er ikke av ypperste klasse for å si det mildt. De gjør seg ikke helt bort i Day Zero, men det er neimen ikke langt unna heller. Den eneste som overbeviser er Jon Bernthal. Mye av grunnen til det er nok at hans rollefigur ikke er en feiging, men han har sine feil han også.

Tre usympatiske rollefigurer fungerer ikke i denne type film. Elijah Wood er igjen Frodo fra The Lord of the Rings. Maken til svekling skal du lete lenge etter. Chris Klein er bare en ekkel, slesk type som alltid. Disse to er rollefigurer jeg ikke kan relatere til.

Day Zero er en typisk film som havner midt på treet. Den har sine kvaliteter, bare at de er for få og det ødeleggende overskygger det gode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.