Contact (1997)

contact

So what’s more likely? That an all-powerful, mysterious God created the Universe, and decided not to give any proof of his existence? Or, that He simply doesn’t exist at all, and that we created Him, so that we wouldn’t have to feel so small and alone?

Jodie Foster og Matthew McConaughey i samme film er for meg et stort mareritt. Jeg har aldri klart disse to skuespillerne. Matthew McConaughey er bare en slesk, ekkel type, og Jodie Foster gir meg aldri noe som skuespiller. Jeg blir sliten av å se og høre på henne rett og slett. Hun har aldri imponert meg som skuespiller, og kommer aldri til å gjøre det heller.

Contact virket interessant på papiret, men utførelsen er forferdelig. Regissør er Robert Zemeckis, en regissør som har noen gode filmer på samvittigheten. Men når det pøses på med religion og dumme dresskledde menn, da takker jeg for meg. Jeg orker nesten ikke denne type filmer lenger. Forutsigbart med irriterende og dumme mektige menn som lever i sin egen lille fordummende boble blir for mye, jeg orker det ikke mer!

Med en spilletid på rundt 153 minutter ble dette en langdryg affære. Det er kun litt spenning på slutten, ellers er Contact en kjedelig film som tar opp religion og atter religion. Hvem bryr seg? Ikke jeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.