Gattaca (1997)

gattaca

They used to say that a child conceived in love has a greater chance of happiness. They don’t say that anymore.

Gattaca har en veldig god og interessant historie, men jeg følte at filmen manglet litt spenning og strammere manus. Skuespillerne gjør en god jobb, men folk må være blinde i filmen hvis du skal ha meg til å tro at Ethan Hawke og Jude Law ligner på hverandre. De har jo ikke samme ansiktform i det hele tatt, og Jude Law er betraktelig penere.

Historien er som sagt meget interessant om det å være et såkalt svakere menneske kontra et perfekt menneske uten store mangler. Jeg håpte på at Vincent Freeman skulle få oppfylt drømmen sin, for alt han var villig til å ofre stod det respekt av.

Slutten er fin, men den kom ikke som noen stor overraskelse. Men det var en del løse tråder på slutten som det hadde vært fint å få avklart. Skuespillerne gjør en fremragende jobb, og Ethan Hawke hadde noe Tom Cruise over seg i denne filmen. Det er noe med kroppsspråket og ansiktsuttrykkene til Ethan Hawke som minte meg mye om Tom Cruise.

Gattaca har en fantastisk historie, men filmen har noen mangler som blir for ødeleggende i lengden, spesielt spenningen uteblir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.