Fritt vilt II (2008)

fritt vilt II

Gjett hvem som er tilbake?

Første filmen var helt ok, den spilte på spenning og det fungerte relativt greit. Fritt vilt II har en ny regissør, Mats Stenberg, noe som merkes godt i negativ forstand. Som de fleste oppegående mennesker vet jeg som mange andre at norske filmer blir tatt på med silkehansker i norske medier. Når man presterer å gi rundt terningkast fire for Fritt vilt II, da er det noe som heter kjøpt og betalt, eller så har man ikke sett mange filmer i løpet av livet. Samtidig er dette den letteste sjangeren man kan lage film i. Alle låner litt fra hverandre, selv de største, men i slashserjangeren er det lettest å være en dårlig filmskaper for å lykkes. Det er bare å komme fra Norge, og satse på innenlandsmarkedet.

Nå har jeg vokst opp med Jason Voorhees, Freddy Krueger og Michael Myers. Rollefigurene pleier å være dumme, men de løper i det minste en stund når de får Jason Voorhees eller Michael Myers etter seg. Fritt vilt II har absolutt noen av de dummeste rollefigurene festet på film, skuespillerne som spiller dem er også elendige.

Å legge handlingen til sykehuset er kjedelig, atmosfæren er ikke der i det hele tatt slik som den var i den første filmen. Det verste er jo at drapene er kjedelige og uoriginale, faktisk kan jeg nesten ikke huske å ha sett så dårlige drap i en slasherfilm. Det er over på ett lite sekund, og Fritt vilt II er heller ikke en grafisk film. Det man blir sittende igjen med er en stor og lydløs snømann som sniker seg rundt i korridorene. Scenen med politimennene var flaut å bevitne.

Eneste positive jeg har å si om Fritt vilt II er kamerabruken, spesielt må snøskuterscenen nevnes. Vakker scene. Ellers er det bare å holde seg unna denne drittfilmen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.