Fred Claus (2007)

fred claus

You’re all fired, in the morning you’ll all be on a bus back to Elfistan!

Fred Claus fikk hard medfart blant kritikerne. Selv skjønner jeg ikke så mye av at folk mener manuset er dårlig. Denne type julefilmer byr aldri på noe nytt. Det viktigste er at hjertevarmen er der, og den fant jeg i Fred Claus, selv om Vince Vaughn er litt for dum til å være sann.

Imponerende rolleliste har Fred Claus også. Vince Vaughn, Paul Giamatti, Rachel Weisz, Kathy Bates, Elizabeth Banks og Kevin Spacey. Dessverre for Rachel Weisz får hun altfor lite skjermtid, faktisk lurer jeg på hvorfor en slik en fantastisk skuespiller ble med i denne filmen når hun får så lite skjermtid. Nesten kriminelt.

Jeg fant Fred Claus sjarmerende med artige rollefigurer og en dose hjertevarme. Mer forlangte jeg ikke av Fred Claus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.