Forgetting Sarah Marshall (2008)

Forgetting Sarah Marshall

Let me just say that if God was a city planner he would not put a playground next to a sewage system!

Forgetting Sarah Marshall er en sjarmerende film med en rollefigur som er en jordnær type. Da blir det lettere å få sympati for vår mannlige helt som uheldigvis treffer ekskjæresten og hennes nye kjæreste på en ferietur.

Filmen byr på morsomme scener, men her er det ubehagelige situasjoner som byr på morsomheter. Noen artige rollefigurer finner man også som har mindre biroller, spesielt en tjukk mann som ser ut som en forvokst baby.

Skuespillerne leverer gode rolletolkninger. Må spesielt nevne Russell Brand, Jason Segel og faktisk Mila Kunis. Russell Brand stjeler showet. Han er blåst, men det er en rollefigur man liker. Jeg trodde Jason Segel var mye eldre enn 28 år. Han ser ut som om han er godt over 35 år. Han ser sliten og utbrent ut, men han gjør det han skal gjøre, det er å få oss seere til å få sympati for hans rollefigur. Mila Kunis ble jeg mest overrasket over. Jeg kjenner henne mest fra That ’70s Show, og jeg trodde ikke hun kunne spille andre roller. Men her er hun sjarmerende med øyne som kan smelte et iskaldt hjerte.

Forgetting Sarah Marshall byr ikke på sprø situasjoner og overspilling. Tenk mer Knocked Up, da har du Forgetting Sarah Marshall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.