Five Fingers (2006)

five fingers

Hvem er skurken?

Five Fingers er en langtekkelig dialogdrevet film som finner sted i en forlatt bygning der Laurence Fishburne og Ryan Phillippe konkurrerer om hvem som har den verste aksenten. Ryan Phillippe er en mester i å leverer dårlige aksenter, han var helt konge i Gosford Park som en skotte. I Five Fingers er han nederlender. For en talentfull fyr!

Jeg måtte spole filmen tilbake noen ganger, for jeg hold på å duppe av. Heldigvis er filmen kort, rundt 80 minutter, hadde den hatt lengre spilletid vet jeg ikke om jeg hadde overlevd. Jeg havnet i en slags transe, og når jeg våknet visste jeg ikke helt hvor jeg var. Så interessant er Five Fingers.

Det eneste bra med filmen er at man ikke visste hvem skurken var. Jeg tippet riktig til slutt, men hva hjelper det når filmen er så bånn kjedelig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.