High Fidelity (2000)

high fidelity

I can’t fire them. I hired these guys for three days a week and they just started showing up every day. That was four years ago.

John Cusack er en god skuespiller, og i High Fidelity leverer han en av sine beste rolletolkninger som en forvirret mann som ikke klarer å holde på sine kjærester. Hva gjør jeg galt, spør han seg selv.

Rob Gordon er en rollefigur det er vanskelig å like og misslike. Han gjør mange dumme ting, han ser ikke hva han har. Han er hele tiden på jakt etter en perfekt kvinne som ikke har gamle underbukser. Er det rart at det går dårlig med kjærlighetslivet til Rob Gordon?

High Fidelity byr på vittig dialog og har mange gode poeng. Man får ikke latterkrampe av High Fidelity, men filmen klarer å kombinere humor og alvor så det hele blir en fin blandingsmiks. Favorittscenen min er når Tim Robbins får grisebank. For en energisk og hatefull stemning! Jack Black viser igjen hvorfor han er lett å misslike når han har fått i seg for mye sukker. Når han først har begynt, er det vanskelig å stoppe ham, han bare fortsetter og fortsetter som en Duracell-kanin.

Det er ikke lett å være mann med for høye krav. High Fidelity burde alle menn få med seg, for vi er i grunn ganske tragiske skapninger som ikke skjønner så mye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.