Mad Men: Season 5 (2012)

mad men season 5

Jaguar, et bilmerke med en forbannelse over seg.

Jeg er ikke en fan av Mad Men-serien. Jeg finner den oppskrytt, men når jeg først har sett fire sesonger, så må jeg selvsagt fullføre serien.

Den femte sesongen er i mine øyne klart den beste der Donald Draper har mistet inspirasjonen og kreativiteten. De to første episodene er virkelig gode, men så dukker selvsagt den kvalme og talentløse hurpa January Jones opp. Jeg kjenner pikken krympe hver gang hun forsøker å drepe alt av energi og talent rundt seg. Heldigvis ser vi svært lite til henne i den femte sesongen, og ikke uventet så oppdaget jeg litt mer av kvaliteten til serien når drittkjerringa ikke viste seg på skjermen. Men fremdeles så føles ikke de fleste karakterene ut som ekte mennesker.

Nå har jeg også fått en ny karakter å hate, det er kona til Donald Draper. Hun er en bortskjemt prinsesse som jeg ønsker alt vondt. Ikke nok med at hun lever på en sky, hun har også tennene til en hest. Jeg håper noen vil slå ut hestetennene hennes i neste sesong!

Jeg vet ikke hvor mange sesonger det er planlagt av Mad Men. Men jeg føler at serien ikke har så mye mer å fortelle, så jeg håper at det vil bli syv sesonger totalt før vi sier takk og farvel til Donald Draper og hans robotvenner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.