Invasion U.S.A. (1985)

invasion usa

If you come back in here, I am gonna hit you with so many rights you are going to beg for a left.

Chuck Norris var aldri min store favoritt når jeg vokste opp på 80-tallet. Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme og Jackie Chan var de store. Den store mannen var selvsagt Jackie Chan, en mann med stor M.

Chuck Norris kan ikke spille, det vet vi alle. Han ser alltid ut som en luring der hans øyne ler, og du ser han kniper sammen munnen. Han er ikke venn med kameraet denne luringen.

Invasion U.S.A. er som mange andre actionfilmer fra 80-tallet en ufrivillig komediefilm der hendelser er helt absurde. All logikk blir skjøvet til side, her er det fantasien som gjelder. Historien om at USA blir invadert er helt på trynet, det samme er logikken. Matt Hunter dukker alltid opp der skurkene er, utrolig nok. Han har superhørsel, røntgensyn, mannen er rett og slett en villmann.

Du vil le godt av mange av scenene. Spesielt to scener tar kaka. En scene der et kvinnelig gissel er på utsiden av bilen, og den siste scenen der Matt Hunter og Nikko sniker rundt i en bygning med en bazooka hver. Hvem tror du vinner bazooka-duellen?

Jeg er glad for jeg vokste opp på 80-tallet. Denne type filmer var dusinvare, og det er artig å se dem igjen når jeg nå har blitt godt voksen og fått bedre filmsmak. Men selv med bedre filmsmak, er mange av disse filmene fremdeles underholdende. Invasion U.S.A. burde oppleves, den er så dårlig, men så artig med en vennegjeng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.