Pleasantville (1998)

Honey! I’m home.

Pleasantville har en god og interessant historie man kunne ha gjort mer med. Dette er en dramafilm som får en til å tenke litt. Rasisme, kommunisme, det å være annerledes og at mennesker forandrer seg, er temaet i denne velspilte filmen.

Det jeg savnet var mer humor i starten. klart det er morsomt når de grå og triste innbyggerne i den lille byen ikke skjønner at de er karakterer i en TV-serie, men halvveis blir filmen alvorlig og tar opp dagsaktuelle temaer man leser om og opplever i hverdagen.

Jeg tror jeg må se Pleasantville en gang til, det fortjener den. Historien er god, skuespillerne leverer varene og filmen skiller seg klart ut i mengden. Dette er en film som er verdt å sjekke ut hvis du er ute etter en smartere film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.