New Kids Nitro (2011)

Homo! Cunt! Hockeysveis!

Den første filmen var grei nok, oppfølgeren har sine øyeblikk den også, men den tar litt for mye av da den forsøker å være morsom hele tiden uten pause. Dette er selvsagt en lettere tilbakestående film som er veldig politisk ukorrekt da den stadig gjør narr av tilbakestående personer. Skal jeg være helt ærlig så ler jeg godt hver gang det dukker opp en mongoloid person i filmen. Beklager, men jeg kan ikke noe for det. Jeg er en enkel person noen ganger jeg også.

New Kids Nitro parodierer spesielt The Fast and the Furious og The Walking Dead. Dessverre så viser det seg at The Walking Dead-parodieringen er det svakeste med hele filmen. Det blir ikke noe morsomt i det hele tatt, før zombiene dukker opp så fungerer humoren mye bedre.

New Kids Nitro er god den første halvdelen, men så dabber det hele av og kvaliteten synker betraktelig. Oppfølgeren er på samme nivå som den første filmen, du får mye av det samme, bare at tempoet er mye høyere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.