Perfect Stranger (2007)

En gammel venninne av Rowena Price blir funnet drept, og Rowena Price tar saken.

Perfect Stranger har tre gode skuespillere, men det hjelper rett og slett ingenting. For filmen er ikke spennende i det hele tatt, og det hele blir latterlig når slutten består av tre vendinger før sannheten kommer frem. Det er aldri et godt tegn når en film forsøker å lure deg flere ganger, det er veldig mange dårlige filmer som gjør dette når manuset ikke holder mål.

Noen store hull er det også i historien. Hva Bruce Willis tenkte på når han sa ja til å medvirke i denne filmen, fatter jeg ikke. Noen må ha blandet noe i drinken hans, for dette var ikke Bruce Willis verdig.

Perfect Stranger er en tam film med et lite gjennomtenkt manus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.