Spun (2002)

Fuckin’ fuckface fucker.

Spun er en helt grei film om dophoder, men det er tydelig at regissør Jonas Åkerlund ikke er mye kreativ når han stjeler alle sine ideer fra Leaving Las Vegas og Requiem for a Dream. Hadde nå han bare skjult referansene bedre enn han gjør, for det hele blir til tider pinlig.

Skuespillerne gjør jobben sin bra. Det er mange kjente navn i Spun. Mickey Rourke, Jason Schwartzman, Brittany Murphy, Mena Suvari, Eric Roberts og Peter Stormare. John Leguizamo er en skuespiller jeg ikke klarer. Fyren er så slitsom at jeg ikke har ord. Jeg blir stresset hver gang han viser trynet sitt, uansett film.

Spun er en kaotisk film som prøver for mye å være kul. Det er en helt grei komediefilm som sikkert mange vil like, men jeg blir litt provosert når man har en regissør som ikke klarer å produsere noe eget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.