Soldier (1998)

Jeg er født en drapsmaskin, men jeg kan felle en tåre.

De fleste er enige om at Paul W.S. Anderson ikke er en dyktig regissør. Hans mesterverk er helt klart Event Horizon. Actionfilmer klarer han ikke å lage. Han har tydeligvis hentet inspirasjon fra Universal Soldier og Rambo-filmene, for i Soldier finner man ikke mye originalt.

Det man finner er tre kjente fjes og elendige actionscener. Første timen skjer det ingenting. Paul W.S. Anderson prøver på litt drama med noen horrible scener som har gått ut på dato for mange år siden. Actionscenene er også horrible, mye sakte film og nærbilder av geværild der man ikke ser hvor kulene ender. Kjempebra Paul W.S. Anderson, kjempebra!

Soldier er en pinlig, dårlig film. Jeg klarer ikke å gi den bunnkarakter da filmen fungerer greit som en komediefilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.