Nighthawks (1981)

Forkledningsmesteren.

Det er Rutger Hauer som eier denne filmen. Han er herlig kald og ondskapsfull som terrorist, resten av karakterene i filmen er i grunnen ikke særlig interessante. Spesielt så mangler karakteren som Sylvester Stallone spiller karakterdybde. Billy Dee Williams er bare sint hele tiden, han sier hele tiden dumme ting uten å selv ta ansvar. For en ubrukelig karakter!

Nighthawks har en enkel historie og en hårsår terrorist som selvsagt vil drepe politimannen som identifiserer ham. Filmen blir aldri kjedelig da den aldri fokuserer på privatlivet til karakterene i filmen. Den har hele tiden noe på gang, og skulle filmen ha satset mer på karakterdybde, måtte den ha hatt lengre spilletid. Så på en måte så er jeg glad for at filmen droppet karakterdybden da manuset ikke er det mest innholdsrike manuset som er skrevet.

Nighthawks er verdt å se hvis du er fan av Sylvester Stallone og Rutger Hauer. Men filmmusikken er noe av det jævligste jeg har hørt. Det høres ut som noe jazz-dritt, improvisert jazz-dritt. Man kan også trekke på smilebåndet av Sylvester Stallone som i filmen er forkledningsmester, mer sier jeg ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.