Ninja Kids!!! (2011)

Tøffe ninjabarn.

Takashi Miike lager en gang i blant barnefilmer for å tjene inn noen kroner slik at han kan lage sine utradisjonelle filmer som ikke direkte blir noen kassasuksesser. Dette er først og fremst en sjarmerende og barnslig film for de yngre barna, men også voksne kan ha det moro med denne filmen hvis du tidligere har vært en ninja.

Har du sett noen barnefilmer som Takashi Miike har laget tidligere i karrieren, så vet du hva som venter her. Noen av karakterene kan sikkert skremme mange barn, selv undertegnede ble litt skremt av disse merkelige karakterene med sine store hoder og oppblåste ansikter.

Dette er en useriøst og fargerik film som først og fremst fans av Takashi Miike vil hygge seg med. Vestlige barn vil nok få et såkalt kultursjokk hvis du setter på denne filmen. Det er ikke den type film du setter på hvis ungene ikke har noe kjennskap til japanske filmer. De andre kan for det meste hygge seg med dette useriøse tullet som er ute etter en ting, det er å underholde deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.