Tequila Sunrise (1988)

By the way, you fuck like a world champion. Four fucking hours! I got hungry just watching you.

Tequila Sunrise er ikke den beste filmen Mel Gibson har medvirket i. Han har fått med seg Kurt Russell, Michelle Pfeiffer og Raul Julia. De gjør alle sammen en ok jobb, men filmen blir for treg til tider og den mangler energi. Gnisten er borte, og det ser man også på Mel Gibson. Han får ikke så mye å spille på her. Filmen er ikke særlig spennende heller før mot slutten, da skjer det endelig noe. Men slutten blir for dum og enkel.

Jeg ble skuffet over Tequila Sunrise når den kom ut på VHS husker jeg. Fra Lethal Weapon til dette er en stor og kjedelig overgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.