The Quiet Family (1998)

Vi trenger ikke flere overnattingsgjester! Hvor skal vi gjøre av alle likene?

The Quiet Family var regissør Ji-woon Kim sin aller første spillefilm. Allerede her så setter han en standard han senere ble kjent for. Og når han har fått med seg Kang-ho Song og Min-sik Choi i samme film, da skorter det ikke på skuespillerne som alle gjør en solid jobb.

Situasjonskomedie med sort humor er ingrediensene i The Quiet Family. Denne dysfunksjonelle familien har skikkelig uflaks når gjestene dør en etter en. Selvmord i starten, men så mister familien totalt kontrollen og de blir noen jævler til å grave ned lik.

The Quiet Family er ikke visuelt den peneste filmen til Ji-woon Kim, men man kan se konturene til en film han lagde senere, A Tale of Two Sisters. Musikken er som vanlig passende, nå består filmmusikken av vestlig musikk som fungerer overraskende bra.

Det finnes ikke mange filmer som The Quiet Family. Det er en helt spesiell film som man kan se om og om igjen. The Quiet Family er en helt vill film om en familie som mister totalt hodet, og det er pokker meg morsomt å bli med på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.