The Last Kiss (2006)

Life is pretty much in the grays for the most part and if you insist always on black and white… you are going to be very unhappy.

The Last Kiss er mer en film for de eldre som har opplevd kjærlighet på godt og vondt. Noen morsomme scener finner man i The Last Kiss, men dette er typisk en romantisk dramafilm som sørkoreanerne hadde vært stolte av.

Man må gi og ta i et forhold. Mange gifter seg og stifter familie med feil partner. De tenker ikke at deres forholdt vil påvirke barna de får. I The Last Kiss får man servert dette på en realistisk måte der vi følger forskjellige par som har problemer, og du har også de som aldri vil stifte familie og som blir redde når man skal hilse på foreldrene til kjæresten. Det er en av de morsomme scenene i The Last Kiss.

The Last Kiss er absolutt verdt å få med seg, spesielt hvis man er litt eldre og moden. Skuespillerne leverer gode rolletolkninger, eneste minuset i denne realistiske filmen er at damene er litt for pene. Men jeg klager ikke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.