Lesernes Karakter: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (Gi din karakter)
Loading ... Loading ...

Thick as Thieves (2009)

Mafia og egg.

Man vet alltid at når man ser en kuppfilm at filmen er ute etter å lure deg. Det er mer bak enn det øyet ser, der tok jeg slagordet fra Transformers-serien. Thick as Thieves har en fin rolleliste, Antonio Banderas, Morgan Freeman og Radha Mitchell. De gjør alle en akseptabel jobb uten å helt imponere, manuset er for tynt til det.

Den første halvdelen har en tradisjonell oppbygging uten å imponere. Den andre halvdelen er som ventet mye bedre, og byr selvsagt på en vending i historien som er helt ok. Jeg har sett mye dårligere filmer enn Thick as Thieves, den fungerer greit.

Følg CCF på Facebook og Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine × 3 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge