Lesernes Karakter: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (Gi din karakter)
Loading ... Loading ...

Thick as Thieves (2009)

Konkurranse: Vinn Noah På Blu-ray Disc.

Mafia og egg.

Man vet alltid at når man ser en kuppfilm at filmen er ute etter å lure deg. Det er mer bak enn det øyet ser, der tok jeg slagordet fra Transformers-serien. Thick as Thieves har en fin rolleliste, Antonio Banderas, Morgan Freeman og Radha Mitchell. De gjør alle en akseptabel jobb uten å helt imponere, manuset er for tynt til det.

Den første halvdelen har en tradisjonell oppbygging uten å imponere. Den andre halvdelen er som ventet mye bedre, og byr selvsagt på en vending i historien som er helt ok. Jeg har sett mye dårligere filmer enn Thick as Thieves, den fungerer greit.

Følg CCF på Facebook og Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge