The Salton Sea (2002)

A man will say just about anything when he’s sportin’ badger-food for a pecker.

Val Kilmer er en god skuespiller, men hva pokker skjedde med karrieren og kroppen hans? The Salton Sea er fra 2005, Kiss Kiss Bang Bang er fra 2005. I 2002 var Val Kilmer slank, i 2005 måtte han gå med frakk for å skjule sin oppblåste og feite kropp, noe som ikke hjalp da man så tydelig at mannen hadde fått trynet til to personer. Mannen har virkelig latt kroppen forfalle!

Val Kilmer spiller som vanlig godt i The Salton Sea, som er en standard film om hevn. Historien er ikke den beste, og følelsen var at dette var en typisk film som gikk rett på DVD. Filmen gikk noen uker på kino i USA, men tjente kun lommerusk. Man finner en minnerik karakter uten nese her, det er høydepunktet i The Salton Sea.

Å skrive om samlebåndsfilmer er hverken lett eller morsomt når man ser ganske mange filmer i løpet av året, da stopper det opp og hjernen takker for seg. Mer har jeg ikke å si om denne filmen.

2 thoughts on “The Salton Sea (2002)”

  1. Lurer fælt på om vi har sett den samme filmen for jeg vil si det såpass at The Salton Sea er satans langt unna å være en samlebåndsfilm. For meg var det en slags moderne film noir atmosfære over det hele, Kilmer gjorde en herlig rolletolkning og filmen holdt meg på nåler fra start til slutt med sin lumske stemning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.