The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

Things never happen the same way twice, dear one.

Den første filmen var en ganske så bra fantasifilm, men nådde aldri opp mot The Lord of The Rings og Harry Potter-filmene. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian er en betydelig svakere film grunnet historien som er høyst ordinær, og ikke minst en kjedelig og svak skurk. Fallhøyden var stor når man i den første filmen hadde en av de beste skurkene i denne sjangeren. Da blir det pokker meg så kjedelig med et vanlig menneske som ikke har overnaturlige krefter. Da blir man sittende med en film som ikke klarer å engasjere når denne type filmer er veldig avhengige av gode skurker.

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian var en nedtur. Det skjer lite, og når det først skjer noe imponerer heller ikke kampscenene. Jeg satt også igjen med flere spørsmål som aldri ble besvart, jeg hadde nok fått svarene hadde jeg lest bøkene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.