Varg Veum – Begravde hunder (2008)

Varg Veum er i helvete. Han må jobbe for en politiker.

Varg Veum – Begravde Hunder er til nå den dårligste filmen i denne serien. Det skjer veldig lite, historien er uinteressant og jeg hater politikere. Filmen er treg som pokker, og skuespillerne imponerer ikke. Kun Trond Espen Seim er den som leverer her. Bjørn Floberg har ikke mange minuttene, så han får ikke gjort noe. Det er ikke noe nerve eller spenning her, det er dødt og traust.

Dette var en skuffende film som virkelig stinker. Denne filmen burde begraves og glemmes med det første, for noe dritt! Noen bøker burde ikke filmatiseres, Varg Veum – Begravde Hunder er beviset for nettopp det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.