Varg Veum – Falne engler (2008)

Varg Veum tar saken.

Varg Veum – Falne engler gikk på kino, og det lover godt når de to foregående filmene i serien ble kun lansert på DVD. Jeg trodde at siden dette var en film som gikk på kino så måtte produksjonskostnadene være høyere enn de to filmene før denne som ble lansert direkte på DVD. Det inntrykket fikk jeg ikke. Lavbudsjett lukter det her også, men som jeg har sagt tidligere betyr ikke det at en film er dårlig bare for at den ikke har kostet så mye å lage, men noen snarveier må noen av disse filmene ta. Uansett, Varg Veum – Falne engler er den beste filmen til nå.

Varg Veum – Falne engler byr på noen overraskelser. Til nå er det den mørkeste filmen i serien. Nå fokuseres det ikke så mye på karakterdybde, noe jeg savnet. Hamre og Varg Veum har nesten blitt kompiser, for Hamre slenger ikke med leppa og tar i mot hjelp fra Varg Veum. Ikke for sent kan man si, men jeg savnet den mer fiendtlige tonen mellom dem.

Jeg likte Varg Veum – Falne engler. Litt synd med at slutten ble for slapp, siden filmen overrasket med et drap man ikke ofte ser på film, og dermed ble den uforutsigbar. Hadde det nå bare vart filmen ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.