Varg Veum – Tornerose (2008)

Nok en ny sak for Varg Veum.

Varg Veum – Tornerose var en film som gikk rett på DVD. Det betyr at filmen er i mindre skala enn den første filmen i serien. Det behøver ikke å bety at Varg Veum – Tornerose er en dårlig film selv med et mindre budsjett, men filmen sliter stort til tider.

Det skjer veldig lite i filmen, og jeg brydde meg lite om de usympatiske rollefigurene i Varg Veum – Tornerose. Det er kun to skuespillere som leverer her, og det er Trond Espen Seim som bare blir bedre som Varg Veum, og selvsagt Bjørn Floberg som politimannen Hamre. Rollefiguren Hamre irriterer meg grenseløst. Han kan nesten ingenting, og han legger alltid skylden på Varg Veum. Et slikt menneske finnes det veldig få av, hvis det i det hele tatt finnes så dumme og selvopptatte politimenn. Noen er det selvsagt i virkeligheten, men karikerte Hamre lever virkelig i sin egen verden og tar virkelig kaka!

Varg Veum – Tornerose blir for slapp, og det skjer nesten ingenting i filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.