Waitress (2007)

Why did I get drunk? I do stupid things when I’m drunk… like sleep with my husband!

I Waitress så følger vi en kvinne som hater sin dominerende mann, og hun har bare lyst til å stikke av. Men så blir hun gravid, og hun blir stormforelsket i sin nye lege. Hun må ta noen valg, men hennes dominerende mann er ikke lett å bli kvitt.

Waitress er en typisk lett kjærlighetsfilm med en lykkelig slutt. Filmen byr ikke på noe nytt i sjangeren. Vi har den dominerende kvalme ektemannen som bestemmer hvert eneste steg Jenna skal ta, og handlingen er lagt til en veldig liten by ute på landet med noen originale rollefigurer. Man kan si at Waitress er en typisk søndagsfilm med lukt av pai.

Waitress er en ok film som sikkert vil begeistre damene mest.

2 thoughts on “Waitress (2007)”

  1. Aldri falt helt for Russell, synes hun er søt og pen og alt det der, men manglet dybde som skuespillerinne. Men etter å ha sett “The Americans” har jeg blitt litt begeistret. Ikke at hun bærer serien, siden hun kan støtte seg på en strålende Matthew Rhys. Anbefaler serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.