Varg Veum – Din til døden (2008)

Varg Veum blir forelsket i en dame, men hvor lenge vil kjærligheten vare?

Varg Veum – Din til døden er den tredje filmen i Varg Veum-serien. Varg Veum – Tornerose skuffet litt, men med Varg Veum – Din til døden så er vi på riktig spor igjen. Filmen gikk rett ut på DVD, så budsjettet er igjen lavt. Det mest interessante i filmen er at Varg Veum forelsker seg og er klar til å innlede et forhold med en kvinne som har en sønn. Det fungerer greit, men det er ikke helt troverdig.

Varg Veum – Din til døden mangler sterke rollefigurer. De blir litt kjedelige, for det er de kjedelige som får mest skjermtid. De interessante rollefigurene i filmen får dessverre lite skjermtid, og jeg hadde likt at det var omvendt.

Jeg har fått litt dilla på Varg Veum-serien. Trond Espen Seim og Bjørn Floberg er strålende i sine rolletolkninger, og det er alltid et høydepunkt nå de to er i samme scene. Denne filmen er på nivå med den aller første filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.