In the Loop (2009)

I can’t stand to see a woman bleed from the mouth. It reminds me of that Country & Western music which I cannot abide.

In the Loop er en morsom politisk satire om dumme, bannende politikere og deres kamp for og mot krig, akkurat som i virkeligheten. Skuespillerne gjør en flott jobb, spesielt må jeg nevne den bannende jævelen Malcolm Tucker, spilt ypperlig av Peter Capaldi. Fantastisk god og rabiat rolletolkning. Denne rollefiguren burde vært viet en hel spillefilm alene.

Jeg lo godt noen ganger, og smilebåndet fikk strekt seg. In the Loop byr på typisk britisk humor, humor som jeg elsker. En artig liten film som får frem det jeg selv føler om veldig mange politikere. Man kan komme langt med å være svær i kjeften, selv med hjernekapasiteten til en undulat. Denne filmen anbefales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.