Friends with Kids (2011)

Dumskap.

Friends with Kids er en film med mange stygge damer, og for mye tomprat. Man kan si at dette er den meget dårlige fortsettelsen av Away We Go, vi har det samme ekteparet her i en mindre rolle. Her er det mange B-skuespillere, og filmen føltes ut som en forlenget TV-episode.

Dialogen er kunstig, humoren er masete og dårlig. Megan Fox er like horete som vanlig. Ingen av skuespillerne har noe som helst form for kjemi. Historien er idiotisk og fornærmende, jeg ville slå av filmen etter kun 10 minutter.

Friends with Kids er en elendig film uten sjarm og kjemi. Dette er en typisk glattpolert Hollywood-produksjon med en av de mest idiotiske historier jeg har sett i en film, og jeg har ikke sett lite heller!

2 thoughts on “Friends with Kids (2011)”

  1. Jeg så denne filmen i går kveld, dagen før du publiserte denne anmeldelsen. Så filmen sitter friskt i minne.

    Og jeg må si meg helt enig med deg: Maken til møl. Man må være kvinne for å kunne sette pris på denne ulogiske, dumme og masete filmen. At kvinnene i filmen er særdeles uskjønne å se til, må være en sånn derre “du-er-kanskje-ikke-en-10er-men-vakker-likevel” eller noe annet kvasifilosofisk som stygge damer sier til seg selv før de sovner (fortrinnsvis alene) om kvelden.

    Bortkastet tid. 2 av 10 poeng er vel fortjent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.