Red Planet (2000)

Strandet på en planet med noen idioter.

Red Planet ble en stor fiasko, og det med god grunn. Rollefigurene er dårlig skrevet, ingen av dem er interessante i det hele tatt. Det morsomste er hobbyfilosofen som kanskje vil bli husket som tidenes verste hobbyfilosof. Flaut, bare flaut.

Dette er en meget treg og langsom film som aldri tar slutt. Når man ikke bryr seg om rollefigurene i det hele tatt, så blir det vanskelig å fokusere på filmen. Red Planet er blottet for energi og fremdrift, jeg vil si at filmen føltes død ut. Det eneste morsomme er hobbyfilosofen, og den elendige dialogen.
Val Kilmer smiler til døden og poserer for harde livet, han synes det er morsomt å ha en drapslysten robot etter seg.

Red Planet er ikke underholdende i det hele tatt, den er bare fordummende og fornærmer intelligensen til seerne. Mot slutten så handler det kun om en ting, alt for et knull. Det sier det meste om denne trege drittfilmen uten mål og mening.

2 thoughts on “Red Planet (2000)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.