The Proposal (2009)

Do you prefer Margaret or “Satan’s Mistress”?

Det er trist når filmer som The Proposal går på kino, og i det hele tatt tjener penger. Her har vi en bedriten film med en bedriten historie og humor som stinker sur tåfis. Jenter på tre år synes sikkert denne humoren er morsom. For oss over tre år som fremdeles har en fungerende hjerne, er det tortur. Så morsomt det er å se en liten hund oppføre seg truende, så morsomt det er å se to nakne mennesker falle på gulvet, og så morsomt det er å se en gammal kjerring leke indianer. Herregud, skyt meg!

Ryan Reynolds er usedvanlig daff, Sandra Bullock burde kutte ut all sminken. Det er null kjemi å spore, her har vi en typisk kunstig film fra Hollywood som ikke gjør deg mer intelligent. Å lage gode kjærlighetsfilmer er ikke vanskelig, man må bare bry seg om manuset og ha kompetente mennesker som vet hva kjærlighet betyr.

Er man dum fra før, vil man ikke merke noe etter å ha sett The Proposal. Jeg tror jeg selv må ha en injeksjon med nye hjerneceller.

2 thoughts on “The Proposal (2009)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.