Constantine (2005)

I know I’m not one of your favorites. I’m not even welcome in your house. But, I could use a little attention.

Constantine har en imponerende rollebesetning, men det hjelper ikke så mye når selve manuset er så daft. Nerven og spenningen er aldri her når skuespillerne går i halvsøvne. Man finner også skuespillere som ikke kler rollene de spiller. Keanu Reeves og Rachel Weisz er de to sentrale skuespillerne, og dessverre er ikke dette roller for dem. Det er sjelden jeg har opplevd å se to så rutinerte skuespillere gi så lite av seg selv. Keanu Reeves er elendig, Rachel Weisz vil ikke være med i filmen, da er Constantine ute å kjøre. Noen vil si at Keanu Reeves alltid er elendig, det er jeg ikke enig i. Han har levert noen gode rolletolkninger i karrieren, de er få, men de er der.

Manuset feiler, skuespillerne feiler og spesialeffektene er hårreisende dårlige. Constantine ble laget i 2005, men det virker som om vi er tilbake til begynnelsen av 90-tallet. Spesialeffektene i helvete holder ikke mål.

Jeg liker historien og karakterene i Constantine. Det virker som om det bor mye i historien, så det hadde vært fint med en nyinnspilling med passende skuespillere i rollene, en bedre regissør, bedre spesialeffekter og et mye bedre manus. For det er ingen tvil om at Constantine har noe å tilby, dessverre for filmen ble den offer for dårlige valg.

3 thoughts on “Constantine (2005)”

  1. Jeg har lest litt av litteraturen bak dette universet og gledet meg veldig til filmen, men ble ekstremt skuffet. Ny film, med Wes Anderson som regissør og Christian Bale i hovedrollen. Theron kan spille den kvinnelige lead.

  2. Så første episode av tv serien. Ble litt feil for meg, selv om det var relativt høy produksjonsverdi og brukbar cast, så passet ikke den generelle energien i serien meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.