P.S. I Love You (2007)

So now, all alone or not, you gotta walk ahead. Thing to remember is if we’re all alone, then we’re all together in that too.

Jeg hadde aldri tenkt å se P.S. I Love You, men en dag når jeg ikke hadde noe nytt å se, bestemte jeg meg for å gi filmen en sjanse. Jeg angrer ikke. Jeg ble litt skremt av rollelisten der vi finner Hilary Swank, og spesielt Lisa Kudrow. Hilary Swank pleier å spille mer tøffe roller, hun er en typisk guttejente. Men selv om jeg hadde fordommer mot filmen, og Hilary Swank i en romantisk dramafilm, spiller hun bra. Den som stjeler showet er kjekkasen og medlem av karismaklubben, Gerard Butler. Jeg er heterofil, men den mannen kan jo sjarmere hvem som helst i senk. Fantastisk tilstedeværelse, og en skuespiller som gir mye av seg selv.

Det er alltid trist og jævlig når mennesker man er glad i dør. P.S. I Love You får frem denne ekle følelsen man kunne ha vært foruten her i livet. Lengselen blir så sterk, tryggheten er borte, verden er i ruiner. Man må gå videre i livet, men det tar veldig lang tid før man klarer i det hele tatt å ta de første stegene igjen. Det blir mange følelsesladede scener i filmen, og jeg satt med tårer i øyne flere ganger. Ikke ofte det skjer når jeg ser en film fra Hollywood.

P.S. I Love You blander sorg og komedie, og det fungerer. Det blir en veldig sjarmerende film jeg følte traff de viktigste punktene godt. En fin film for begge kjønn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.